Инбаунд маркетинг план

Посещенията и подажбите от сайта Ви са слаби?

Стратегията Ви за присъствие в мрежата е пълна каша резултат от работа на парче?

Инбаунд маркетинг плана ще Ви даде отговор на въпросите, които ще поставят праивлната основа на Вашата интернет реклама.

Кои са Вашите клиенти и как да достигнете до тях?

Как да планирате съдържанието на сайта си, така че то да постига конкретни бизнес цели?

Какви методи да изпозлвате за да накарате сайта Ви да продава?

Знаейки отговрите на тези въпроси, всеки лев даден за ркелама от тук нататък и всеки посетител на сайта Ви ще се отплащат многократно на бизнеса Ви.

Какво ще получите?

Инбаунд маркетинг плана представлява книжка от около 40 страници разписана специално за Вас и бизнеса Ви. Не просто някакъв шаблон с общи указания, а истиснки задълбочен план за развитие на сайта Ви с конкретни и изпълними препоръки, които носят резултат.

Колко ще струва и колко време отнема?

Представете си проект на къща. Цената зависи от много фактори- колко стаи ще има, колко етажа ще бъде и т.н. И за инбаунд маркетинг плана няма универсална цена. Свържете се с нас и ни разкажете за себе си и бизнеса си. Когато разберем какъв обем работа е нужно да извършим ще Ви дадем и конкретна цена и срок за изпълнение.

SEO Одит

Сайтът Ви вече продава успешно продуктите или услугите Ви?

Имате инбаунд маркетинг план или ясна визия за присъстието си в мрежата?

Нуждаете се от по-добро класиране в Google и повече посещения на сайта Ви?

SEO одитът е точната услуга за Вас. С какво ще Ви помогне той:

Ще получите препоръки за технически подобрения по сайта.

Ще получите съвети за водене на сайта от уебмастъри с дългогодишен опит.

Ще получите конкретни идеи, защо конкурентите Ви изпреварват.

Какво ще получите?

SEO одитът представлява книжка от около 40 страници разписана специално за сайта Ви. Задълбочен анализ с професионални инструменти за развитие на сайта Ви с конкретни и изпълними препоръки, които ще повишат класирането му.

Колко ще струва и колко време отнема?

 

Представете си проект на къща. Цената зависи от много фактори- колко стаи ще има, колко етажа ще бъде и т.н. И за SEO одитът няма универсална цена. Свържете се с нас и ни разкажете за себе си и бизнеса си. Когато разберем какъв обем работа е нужно да извършим ще Ви дадем и конкретна цена и срок за изпълнение.

CRO (conversion rate optimization)

Имате добро класиране в Google?

Продажбите от сайта Ви са добро ниво?

Усещате, че заслужавате повече за положените усилия?

Conversion Rate Optimization – Оптимизиране на нивото на реализации е точната услуга за Вас.

Какво представлява тази услуга?

Това е процес на търсене на пропуски в системата, които губят пари. Това може да е недобре измислена страница на сайта Ви, която губи 70% от посетителите. Може да бъде едно поле във формата за поръчка, което спира 20% от клиентите да подължат нататък. А може да бъде и цялостна грешка в предаване на маркетинг посланието на бизнеса Ви.

Как да сте сигурни, че работи?

При CRO всяка дейност се извършва на база цифри и ABnтестове. Нуждата от промени се основава на конректни данни. Резултатите от промените се оценяват с % повишаване на продажбите или друга поставена цел.

Колко ще струва и колко време отнема?

Представете си проект на къща. Цената зависи от много фактори- колко стаи ще има, колко етажа ще бъде и т.н. И за CRO няма универсална цена. Свържете се с нас и ни разкажете за себе си и бизнеса си. Когато разберем какъв обем работа е нужно да извършим ще Ви дадем и конкретна цена и срок за изпълнение.