SEO оптимизация за Google

Разгледайте нашите ценови пакети за SEO

Проблемът с традиционното SEO, с който всички се сблъскваме е че то е с по-голям фокус върху Google, отколкото върху потребителите. Това води до ниска възвръщаемост на рекламната инвестиция спрямо цената на SEO услугата.
Дълго време търсихме решение на този проблем…
Откакто използваме Inbound marketing за собствените ни реклами и за тези на клиентите забелязахме коренна промяна в резултатите и сега ще я споделим с вас!

Откакто използваме Inbound marketing за собствените ни реклами и за тези на клиентите забелязахме коренна промяна в резултатите и сега ще я споделим с вас!
Inbound marketing е цялостна система за развитие на онлайн представянето. Тя включва SEO, Копирайтинг както и Facebook ads и Google AdWords реклама в комбинация за постигането на повече посетители и клиенти на сайта.
Ето един пример от собствения ни Inbound marketing план.
Една от групите, които ние искаме да привлечем за клиенти са собствениците на онлайн магазини. За целта създадохме съдържание с много висока полезна стойност специално за тази група клиенти. Оптимизирахме това съдържание чрез SEO и насочихме към него Facebook и Google AdWords реклама. В резултат материала ни има десетки споделяния във фейсбук, носи стотици посещения на сайта ни и се класира отлично при търсене в Google.

Конкретният пример и данните за успеха на кампанията са разгледани подробно във видеото от линка: https://www.youtube.com/watch?v=zca5RhKeCfw

Потърсете ни на 0888958800, team@business-trend.net или изпратете запитване от страницата с контакти и ние ще се свържем с Вас, за да намерим най-доброто решение и за Вашия бизнес!

Процесът на SEO стъпка по стъпка

Издърпайте реда в ляво за да видите следващата стъпка от процеса на SEO (оптимизация за Google).

SEO за Вашия уеб сайт на цена от 380 лв на месец!

Оставете класирането на нас, а ние ще оставим клиентите на вас!

КОНСУЛТАЦИЯ

Разбирането на нагласите на клиентите Ви е една от основните причини да сме успешна SEO агенция. Повече продажби за Вас = повече работа за нас.

SEO ОДИТ

Пълен преглед на страниците, по които ще работим, както и цялостното състояние на сайта ще бъдат направени от наш специалист с дългогодишен опит.

ИНБАУНД МАРКЕТИНГ

Цялостен Инбаунд маркетинг план за сайта Ви. Конкретни стъпки подредени в стратегия за придобиване на повече клиенти от всеки лев инвестиран в реклама. Имаме специалисти по Inbound Marketing сертифицирани от световната агенция HubSpot Academy. Заплаща се допълнително: 220 лв.

ЛИНКБИЛДИНГ

Ще включим целия си ресурс от списъци и партньори за да осигурим максимално качествени и ефективни линкове за сайта Ви.

КОПИРАЙТИНГ

Ще създадем страхотно съдържание за сайта Ви! Не просто преписани 500 думи, а обширен материал плод на няколко часово проучване от страна нашите копирайтъри.

СЛЕДЕНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

Ще получите личен акаунт в системата ни за следене на Google класиране. 24/7 достъп до резултатите на сайта Ви и промените по тях.

Пишете ни и ще се свържем с Вас

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашият телефон

Вашият уебсайт

Вашето съобщение