Семинар на Филип Котлър

Related posts

Comments ( 7 )

 • Браво, GVTrend за бързото отразяване на семинара на Филип Котлър! Било е страхотно събитие. Впечатляваща е ролята, която се отрежда на маркетинга, за излизането на бизнеса от кризата! Това, което изглежда решаващо за оцеляването и развитието на фирмите в условията на криза, са всъщност финансите и маркетингът… Аз наистина вярвам в това!

 • Благодаря, Поли, за позитивизма в коментара ти. Радвам се, че материала те е впечатлил. Като че ли всички хора с начинания в сферата на маркетинга вярват в голямата роля на тъкмо тази функция в управлението на фирмата. Дано все повече мениджъри, взимащи решения за позиционирането на маркетинга във фирмата си, се вслушат в съветите на Котлър 🙂

 • Anonymous

  Здравейте! Много добре сте предали основните акценти от семинара.
  Аз посетих този семинар и от тогава чакам обещаната от организаторите презентация на проф.Котлър. Това е единственото, което не ми хареса – би трябвало предварително да получим тази презентация (Самият проф.Котлър каза в началото: “Предполагам, че сте получили презентацята”). Организаторите обещаха до седмица да качат на сайта за семинара презентацията. Но до днес – нищо. Имате ли информация някъде да е качена въпросната презентация?

 • Здвавейте!

  Благодаря за първия Ви коментар тук!

  Аз също очаквах материалите за презентацията да бъдат раздадени преди началото и. Това така и не се случи, но организаторите обещаха тя да бъде качена на сайта на семинара (http://kotlerbg.com) веднага след него. Това не е направено и до момента. Веднага щом разберем или се сдобием с материалите по темата ще ги направим достояние на чиателите на GVtrend.

 • Йордане благодаря за първия ти коментар тук!

  Извинявам се ако има нещо тук което ти създава дискомфорт. Аз лично също не съм очарован от някои неща в мрежата, но има фактори като бързина при публикуване и други подобни, които влиаят на качеството. Бъди сигурен, че нещата, които не ти харесват ще бъдат коригирани.

  Иначе може да споделиш мението си и по темата, защото това е основната причина да се коментира тук. Ще се радвам да виждам мнението ти по темите тук, а ние ще се стараем да правим нещатата по-добре и по-дбре с всеки изминал ден.

  Успех!

Give a Reply