No Ho Ho Ho …..

Related posts

Comments ( 6 )

 • Посетих сайта на кампанията и бих посъветвала авторите да позволят поне две възможности за гласуване, защото тези изтъркани коледни песни вече ми стават толкова дразнещи, че бих избрала поне пет. Сигурна съм, че повечето хора споделят мнението ми. Даже миналата година в моя блог направих списък с коледни песни, които не са така популярни и са по-нестандартни. Ако имате интерес и позволите ето линк към тях http://myhappypond.com/2009/12/коледни-песни/

 • Здравей, myhappypond!

  Радвам се, че и на теб ти допада каузата. Пък на мен особено ми допада селекцията която си направила- поздравления! Може да се опиташ да я споделиш с организаторите, защото аз съм на мнение, че след като ще отричаме омръзналите ни досега песни би трябвало да им намерим или създадем заместители- Коледа без музика няма да е същата.

 • бе вие в ред ли сте? на който не му харесват песните или са му омръзнали да не ги слуша и вие ни омръзнахте постоянно да ви гледаме мутрите по телевизията ма ви гледаме и си мълчим.на които не му харесва нещо просто да не го слуша,гледа и т.н.

 • Здравейте!

  Уважавам мнението ви, защото е хубаво, когато има различни мнения и аргументи в различни посоки.

  Ние подкрепихме инициативата, но при условие, че се даде нова и свежа алтернатива. При това положение смятаме, че каузата е добра. Очакваме да разберем с какво ще ни изненадат организаторите, защото предвид опита им инициятивата ще има развитие.

  И тъй като моментата винаги има две страни, а вие сте определено другата, сигурно ще ви е интересно да видите кауза, която стартира в отговор на тази, за която говорим в статията преди няколко дни:

  http://gohohoho.org/

  Хубави дни и весели празници от нас :)))

 • Здравейте, отново 🙂
  Анонимен, прав си – на който не му харесва, да не слуша. Обаче имам ли аз възможност да не слушам като тези песньовки ги долавям отвсякъде – магазини, заведение, радио-станции и други медии. Просто сме принудени да ги слушаме.
  Вили, радвам се, че песните са ти харесали. Може би, наистина е добра идея да ги предложа на авторите на инициативата.

 • Да, въпроса за избора тук е малко спорен, но едва ли има начин да се ограничи. Все пак трябва да сме широко скроени и да приемаме начините на останалите да се забавляват.
  Най-важното обаче е да се се сътвори нещо градивно и в края на кампанията да имаме нова коледна песен, която да харесваме ;))