Топ 4 места за работа +1

Related posts

Comments ( 6 )

 • Ilian

  По нататък във времето би било интересно да публикувате снимки и на най-красивите сгради на големи фирми – на Apple, Ford, Dior – заслужава си да се видят 🙂

 • Много добра идея ни даваш! Как да не се мотивира човек при такива гледки :))

  Въпреки че офисите на снимките по-горе в статията изглеждат супер и като цяло за мен не е било без значение къде работя, не бих казал че е задължително да са чак такива за да се мотивирам за работа. Един нормален офис с удобен стол и достатъчно голямо бюро, шкафове и поставки за документите и нормална зала за срещи с клиентите винаги са били оптимума за мен.

  Я, сподели какво според теб е задължително да има в един офис като ниво на обзавеждане за да се чувстваш комфортно? Мислиш ли че гореизброените офиси са прекалена инвестиция от страна на тези фирми? Т.е. дали не би се постигнало същото ниво на работа и без чак такива ефектни и скъпи мебели?

  А дали това не е още един начин за реклама и маркетиране на самите продукти и услуги на тези компании.

 • Ilian

  Според мен има значение сектора на компанията – нормално е в компаниите като гореизброените да има подобна работна среда – все пак креативността е в основата на техния успех и тя трябва да се стимулира по всевъзможен начин.

  Разбира се, че има значение и от страна на маркетинга – екстериора на компанията може да се използва дори като външна реклама ( например сградата на ПИБ на Г.М Димитров е по-внушителна от всеки билборд, който съм виждал на банката.

  А що се отнася до интериора – също. Компания с красив, модерен офис според мен би спечелила повече партньори отколкото някоя поместена в тесен апартамент и обзаведена от METRO.

  За мен лично – комфортно работно място значи самостоятелен кабинет;

 • Примера със сградата на ПИБ е много точен в случая 🙂

  Самостоятелния кабинет има наистина много предимства и ти го пожелавам от сърце, но главния недостатък, е че за голям период от време си изолиран и контакта с колегите донякъде се губи. Това може да се навакса в почивките разбира се, но пак не е същото.

  Благодаря ти за включването в блога. Винаги е удоволствие да чуеш мнението на колега маркетолог.

 • Тая девойка на снимката какво прави? Да не преписва хороскопа за сайта си :)? По темата – лично на мен не ми трябват пързалки – искам си у дома :).

 • @ Свилен- благодаря ти за първия ти (ако не бъркам) коментар в блога! Познаваме се задочно от буркана на Поли 🙂

  И аз се замислих какво ли точно прави девойката, реших че просто е видяла интересна статия за момент в сутрешния вестник и се е разсеяла, но това за хороскопа е по-ригинално 😉

  Иначе се съгласявам с теб. И за мен няма по-добро от вкъщи.

  Успешен работен ден и те чакаме отново с интересно включване 🙂

Give a Reply