06 Jun

Нова ера в онлайн продажбите

[sg_popup id=1]
Попаднах на един невероятен сайт за онлайн търговия. Идеята на сайта е иновативна и аз лично не бях срещал нещо подобно преди. Става въпрос за едно видео, което започва да върви след като сайта зареди. Хубавото е, че по всяко едно време може да кликнеш и да паузираш видеото. В този момент дрехите на хората в съответния кадър се “тагват” и има възможност да кликнеш върху отбелязаните места за да научиш повече за съответната дреха и да я купиш.

Според мен това е нова ера в света на рекламата и изобщо уеб дизайна, тъй като по много по-натурален начин изпъкват характеристиките на продуктите, а и внушението на комуникацията с потребителите е на много високо ниво.
Това е начин буквално да си представите как би ви стояла дрехата не просто виждайки нейна снимка, нито модел облечен с нея, а реален човек в ежедневна ситуация. Желанието на много хора да подражават на звездните от кино екрана, също ще бъде подразнено с този тип представяне. Гледайки и съпреживявайки един филм често ни се иска да сме на мястото на героя и да имаме същото излъчване.
Бинго! Точно този ефект е постигнат от създателите на сайта. Насладете му се: