Как да изберем SEO фирма по цената? 8 SEO услуги които НE работят.

Related posts

Comments ( 4 )

  • Geshata Gosh

    Свят шарен има ги всякакви в SEO сферата, но малко са читавите фирми. Дори мисля че сте пропуснали някой и друг модел за изреикатяване, но в общи линии това са типажите, които се срещат по нашите гео ширини. Аз вече съм си патил и си знам уроците, то само с четене не става… трябвна си и опит 😉 Айде със здраве ….

  • ами пък според мен всеки има право да си ценообразува както си иска. това е услуга и всеки може да решава как да я прави, може и за без пари да работя ако искам. това значи ли че правя некачествена услуга? верно че има и мошеници ама да се слагат всички под общ знаменател също не е ок.

  • Geshata Gosh За това и решихме да пишем на тази тема, защото има доста опарени, а и се създава лошо впечатление за SEO отрасъла въобще. А ако сме пропуснали нещо, ще се радваме да ни допълниш от собствения ти опит.

  • ТодорМордор Няма спор, всеки има право да си “ценообразува”, но тук говорим за фукциониращи бизнес модели. Т.е. да си ценнобразува, да си ценообразува, колко да си ценообразува? Един бизнес не може да съществува с неразчетено отношение на цена/ качество и именно това за нас е сигнал, който може да послужи на фирмите да преценят, на кой да се доверят. Не си ме разбрал правилно, не искам да слагам всички под общ знаменател, това е и причината към всеки модел да има “изключение” 🙂

Give a Reply