Facebook реклама

Клиентите за нас:

Дали губите 30% от бюджета си и 90% от CTR на рекламата си?

Според изследвания на Smart Insights рекламите, направени от професионалисти чрез рекламната платформа на Facebook имат над 30% по-ниска цена на действие и над 90% по-висок CRT в сравнение с рекламите, направени от непрофесионалисти. Искате ли да Ви спестим пари с детайлно таргетиране и да предизвикаме интерес с атрактивен криейтив?

Имаме опит в повечето сфери и можем да Ви дадем конкретни идеи още на първия етап, без да се ангажирате с нас. Пишете ни с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Какво включва Facebook рекламата:
Предварителен анализ – избор на най-подходящите страници за реклама във Facebook

Настройка на Facebook pixel проследяващия код на сайта

Таргетиране- подробно таргетиране за всеки отделен продукт

Цел на рекламата– разпространение на бранда, посещение на сайта, покупка от онлайн магазин- индивидуално за всеки клиенти избираме най-добрата комбинация.

Реклама – до 10 реклами. Създаване на отделни формати реклами (видео, банер, карусел, слаудшоу) с отделни банери, текстове, CTA

Бюджет – обсъждане на оптимален бюджет и метод на тарифиране за да спестим от разходите.

Управление– следим и управляваме цените на клик и рекламите

Репорти– Получавате месечни репорти за кампанията

Консултации – видео разговор или лична среща 1 час включено време за консултации месечно включително и по репорта

Месечна поддръжка и промени- включени 3 работни часа за допълнителни промени и нови кампании

  • Цената е с абонамент за 6 месеца. Без договор месечната такса е с 30% оскъпяване.

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата и ще обсъдим какво можем да направим за Вашия бизнес:

Вижте Facebook реклама за онлайн магазин newderma.bg

1. Продукт

Клиентът ни показа продукта, който желае да рекламира- Дермапен.

2. Целева страница

Направихме проверка за ефективност на целевата страница на продукта.

3. Цел на рекламата

Целта на нашата реклама е повече посещения на сайта с две подцели- продажби и събиране на списък за ремаркетинг.

4. Таргетиране

Направихме проучване и таргетирахме детайлно жени на възраст между 22 и 50 години, които се интересуват от козметика, дерматология, грижа за кожата, кожни проблеми и т.н. Рекламата ще се показва само на тях!

5. Реклами

Създадохме видео реклама, която представя продуктът най-бързо и атрактивно.

6. Резултатът

Видяхме рекламата в действие в News Feed на потребитали от таргет аудиторията

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Каква е вероятността над 30% от бюджета Ви за реклама да отива на вятъра? Съдейки от нашия опит- голяма. А каква е вероятността да имате наполовина по-нисък CTR на рекламата си? Знаете, ли че много често постигаме същите продажбени резултати за клиентите с до 30% по-малко бюджет? Как? Точното таргетиране и настройки и ефектен криейтив. Нямате представа колко от съществуващите рекламни кампании са направени слабо или просто са оставени на самотек. Какво да правите със спестените 30% от парите? Всъщност нямаме идея и не е наша работа. Може да ги вложите в още реклама, подобрение на бизнеса или просто да ги прибавите към печалбата на фирмата. За нас е важно да пестим парите Ви, защото това е една от причините да ни плащате!

Спестяваме над 30% бюджет

Защо да плащате за услуга, която яде от времето Ви за работа? Плащайки за нашата услуга Вие търсите не само качествено изпълнение и резултат, но и пестите време за основните си дейности. Ние прекрасно рабираме всичко това и се стремим да решаваме всички текущи проблеми и технически задачи своевременно без да отнемаме от Вашето време. Изключение правят случаите, когато е нужно управленско решение. Тогава подаваме сигнал към Вас и изчакваме одобрение за по нататъшни действия.

Пестим време

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Запомнете, че зад всяка фирма стоят личности и тяхната експертиза и опит. Казвам се Вили Йовова и обичам работата си. Аз съм основния изпълнител на Facebook Ads проекти в Бизнес Тренд. Имам 10 години опит с платформата още от възникването на рекламата във Facebook. Освен това съм бакалавър по маркетинг и имам редица сертификати по дигитален маркетинг. Обичам да общувам директно с клиентите ни, защото така се получава директна връзка между заданието, неговото изпълнение и целите на конкретния бизнес. Ето защо започвайки работа с нас ще може да говорите лично с мен и заедно да обсъдим най-добрите решения за Вашия конкретен случай.

Опитни специалисти

Често задавани въпроси

Какво трябва да направя за да ми направите вие Facebook реклама?
Кой ще вижда моята реклама?
Кой вид реклама във Facebook е най-ефективна?
Какъв бюджет да инвестирам?
Къде ще се показва моята реклама?
Колко ще ми струва?

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата, пишете ни на team@business-trend.net или ни се обадете на 0888958800: