Facebook реклама

Дали губите 30% от бюджета си и 90% от CTR на рекламата си?

Според изследвания на Smart Insights рекламите, направени от професионалисти чрез рекламната платформа на Facebook имат над 30% по-ниска цена на действие и над 90% по-висок CRT в сравнение с рекламите, направени от непрофесионалисти. Искате ли да Ви спестим пари с детайлно таргетиране и да предизвикаме интерес с атрактивен криейтив?

Имаме опит в повечето сфери и можем да wи дадем конкретни идеи още на първия етап, без да се ангажирате с нас. Пишете ни с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Част от нашите клиенти:

Бранд реклама

Кампания с цел Engagement или Traffic за по-широк обхват

Кампания, подходяща за непопулярни бизнеси, за стартиращи фирми, при малък бюджет или при липса на данни от Facebook Pixel за бързо събиране на такива.

Представлява реклама на пост от Facebook страницата или рекламен банер, водещ към сайт.

Видео реклама

Кампания с цел вирусно разпространение на видео

Видеото се вижда както във Facebook така и в партньорски сайтове и стартира автоматично при скролване. Подходящ тип кампания за бързо събиране на данни за ретаргетинг и за достигане до голям брой хора за малък бюджет.

Продажби

Кампания с цел продажби

Подходяща за онлайн магазини – изгражда се чрез създаване на каталог с продуктите от онлайн магазин. Показва набор от продукти във карусел формат.

Подходяща за динамичен ретаргетинг – когато един потребител е разглеждал продукт в онлайн магазина, ще вижда същия продукт отново.

Ретаргетинг

Рекламата ви се показва на хора, вече посетили сайта ви

Чрез Facebook Pixel събираме данни и оформяме “топла” аудитория. Подхождаме към тази аудитория по специален начин и напомняме че има много ползи от покупката на продукта ни.

Ретаргетинг кампаниите често прибавят стойност към основните или сами са водещи по резултат.

Цени за Facebook реклама
Цените са за МИКС от всички реклами в мрежата на Facebook. Ще подберем най-подходящите за вашия бизнес и няма да плащате отделно за всяка:

ПРЕГЛЕД НА АКАУНТ

Одит и оценка на Facebook Ads рекламен акаунт:  0 лв.

УПРАВЛЕНИЕ НА АКАУНТ

Създаване и пълна поддръжка на Facebook Ads реклама:

  • За малки и стартиращи бизнеси: 350 лв за създаване на рекламна кампания за първия месец и 200 лв такса управление за всеки следващ месец.
  • За корпоративни клиенти и онлайн магазини: 700 лв за създаване на рекламна кампания за първия месец и 400 лв такса управление за всеки следващ месец.
  • Бюджети над 3500 лв месечно: процент от бюджета. Свържете се с нас за индивидуална оферта.

ЕДНОКРАТНО РЕШЕНИЕ

Конкретно решение за вашата Facebook Ads реклама. Включва създаване на рекламна кампания и разяснения (без включено управление):

  • За малки и стартиращи бизнеси: 350 лв.
  • За корпоративни клиенти и онлайн магазини: 700 лв.

За оптимален ефект комбинирайте с

Реклама в Google

Обадете се на +359 888958800 или попълнете формата и ние ще Ви се обадим:

Клиентите за нас:

Вижте Facebook реклама за онлайн магазин newderma.bg

1. Продукт

Клиентът ни показа продукта, който желае да рекламира- Дермапен.

2. Целева страница

Направихме проверка за ефективност на целевата страница на продукта.

3. Цел на рекламата

Целта на нашата реклама е повече посещения на сайта с две подцели- продажби и събиране на списък за ремаркетинг.
Facebook реклама

4. Таргетиране

Направихме проучване и таргетирахме детайлно жени на възраст между 22 и 50 години, които се интересуват от козметика, дерматология, грижа за кожата, кожни проблеми и т.н. Рекламата ще се показва само на тях!

5. Реклами

Създадохме видео реклама, която представя продуктът най-бързо и атрактивно.

6. Резултатът

Видяхме рекламата в действие в News Feed на потребитали от таргет аудиторията

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Каква е вероятността над 30% от бюджета Ви за реклама да отива на вятъра? Съдейки от нашия опит- голяма. А каква е вероятността да имате наполовина по-нисък CTR на рекламата си? Знаете, ли че много често постигаме същите продажбени резултати за клиентите с до 30% по-малко бюджет? Как? Точното таргетиране и настройки и ефектен криейтив. Нямате представа колко от съществуващите рекламни кампании са направени слабо или просто са оставени на самотек. Какво да правите със спестените 30% от парите? Всъщност нямаме идея и не е наша работа. Може да ги вложите в още реклама, подобрение на бизнеса или просто да ги прибавите към печалбата на фирмата. За нас е важно да пестим парите Ви, защото това е една от причините да ни плащате!

Спестяваме над 30% бюджет

Защо да плащате за услуга, която яде от времето Ви за работа? Плащайки за нашата услуга Вие търсите не само качествено изпълнение и резултат, но и пестите време за основните си дейности. Ние прекрасно рабираме всичко това и се стремим да решаваме всички текущи проблеми и технически задачи своевременно без да отнемаме от Вашето време. Изключение правят случаите, когато е нужно управленско решение. Тогава подаваме сигнал към Вас и изчакваме одобрение за по нататъшни действия.

Пестим време

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Запомнете, че зад всяка фирма стоят личности и тяхната експертиза и опит. Казвам се Вили Йовова и обичам работата си. Аз съм основния изпълнител на Facebook Ads проекти в Бизнес Тренд. Имам 10 години опит с платформата още от възникването на рекламата във Facebook. Освен това съм бакалавър по маркетинг и имам редица сертификати по дигитален маркетинг. Обичам да общувам директно с клиентите ни, защото така се получава директна връзка между заданието, неговото изпълнение и целите на конкретния бизнес. Ето защо започвайки работа с нас ще може да говорите лично с мен и заедно да обсъдим най-добрите решения за Вашия конкретен случай.

Опитни специалисти

Често задавани въпроси

Какво трябва да направя за да ми направите вие Facebook реклама?
Кой ще вижда моята реклама?
Кой вид реклама във Facebook е най-ефективна?
Какъв бюджет да инвестирам?
Къде ще се показва моята реклама?

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата, пишете ни на team@business-trend.net или ни се обадете на 0888958800: