Google AdWords реклама

Клиентите за нас:

Дали 60% от бюджета Ви за реклама не отива на вятъра?

При месечен бюджет за реклама от 1500 лв подобряването на ефективността с 60% Ви спестява 485 лв дори след заплащане на нашата такса, а при месечен бюджет 15000 лв спестявате 7685 лв!

А най-хубавото е че може да получите прогноза за % подобрение на ефективността напълно безплатно още преди да сте се обвързали с нас. Това става с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Какво включва Google AdWords рекламата:
Предварителен анализ – до 20 страници на целевите страници на сайта за максимална ефективност

Инсталация на Google AdWords проследяващия код на сайта и свързваме акаунта ви с Google Analytics

Ключови думи – неограничен брой. Проучваме най-добрите възможности за ключови думи, по които рекламата да се показва

Реклама – до 20 реклами. Създаваме рекламата и настройваме акаунта в зависимост от целите на кампанията

Наддаване – неограничен брой. Задаваме индивидуална цена на клик за всяка ключова дума за да се класира пред конкурентите

Управление– следим и управляваме цените на клик и рекламите

Репорти– Получавате месечни репорти за кампанията

Консултации – видео разговор или лична среща 1 час включено време за консултации месечно включително и по репорта

Месечна поддръжка и промени- включени 3 работни часа за допълнителни промени и нови кампании

  • Цената е с абонамент за 6 месеца. Без договор месечната такса е с 30% оскъпяване.

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата и ще обсъдим какво можем да направим за Вашия бизнес:

Вижте Google Ads реклама за онлайн магазин newderma.bg

1. Продукт

Клиентът ни показа продукта, който желае да рекламира- Дермапен.

2. Целева страница

Направихме проверка за ефективност на целевата страница на продукта.

3. Рекламни групи

Създадохме отделни рекламни групи за всеки проблем, който решава уредът- акне, бръчки, стрии и др.

4. Ключови думи

Добавихме най-търсените ключови думи за всяка рекламна група.

5. Реклами

Създадохме уникални рекламни карета за всяка от групите.

6. Резултатът

Видяхме рекламата в действие при търсене на зададените ключови думи в Google.

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Каква е вероятността 60% от бюджета Ви за реклама да отива на вятъра? Съдейки от нашия опит- голяма. Знаете, ли че много често постигаме същите продажбени резултати за клиентите с до 60% по-малко бюджет? Как? Управление на бюджета + точното таргетиране и настройки. Нямате представа колко от съществуващите рекламни кампании са направени слабо или просто са оставени на самотек. Какво да правите със спестените 60% от парите? Всъщност нямаме идея и не е наша работа. Може да ги вложите в още реклама, подобрение на бизнеса или просто да ги прибавите към печалбата на фирмата. За нас е важно да пестим парите Ви, защото това е една от причините да ни плащате!

Спестяваме до 60% бюджет

Защо да плащате за услуга, която яде от времето Ви за работа? Плащайки за нашата услуга Вие търсите не само качествено изпълнение и резултат, но и пестите време за основните си дейности. Ние прекрасно рабираме всичко това и се стремим да решаваме всички текущи проблеми и технически задачи своевременно без да отнемаме от Вашето време. Изключение правят случаите, когато е нужно управленско решение. Тогава подаваме сигнал към Вас и изчакваме одобрение за по нататъшни действия.

Пестим време

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Запомнете, че зад всяка фирма стоят личности и тяхната експертиза и опит. Казвам се Григор Йовов и обичам работата си. Аз съм основния изпълнител на Google AdWords проекти в Бизнес Тренд. Имам 10 години опит с платформата и съм сертифициран от Google в Google Ads Search рекламата. Освен това съм бакалавър по маркетинг и имам редица сертификати по дигитален маркетинг, включително и курсове в световната платформа Udemy по темите на маркетинга и PPC рекламата. Обичам да общувам директно с клиентите ни, защото така се получава директна връзка между заданието, неговото изпълнение и целите на конкретния бизнес. Ето защо започвайки работа с нас ще може да говорите лично с мен и заедно да обсъдим най-добрите решения за Вашия конкретен случай.

Сертифицирани специалисти

Често задавани въпроси

Как става плащането?
Как се определя цената на клик за ключовите думи?
Къде мога да видя рекламата си?
Платена реклама в Гугъл или SEO?

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата, пишете ни на team@business-trend.net или ни се обадете на 0888958800: