Реклама в Google и Facebook от топ специалисти

Здравейте, казвам се Григор Йовов и съм сертифициран Google Ads и Google Analytics експерт. Имам над 20 000 студента от 153 държави в световната платформа Udemy където създавам курсове свързани с Google Ads, Google Analytics и бизнес развитие. Ние сме Top Rated в най-голямата световна платформа за експерти UpWork със 100% рейтинг на доволните клиенти. Като бакалавър по маркетинг считам, че един от най-големите проблеми за създаването на успешна реклама е липсата на цялостна визия. Ние предлагаме цялостно решение което се основава на експертиза и опит. Лично аз се ангажирам с всеки нов клиент и ще ви консултирам през целия процес.

Част от нашите клиенти:

Мнения на клиенти от България:

Мнения на клиенти от чужбина:

Мнения на наши курсисти:

Сертификати:

Цени за реклама
ПРЕГЛЕД НА АКАУНТ

Одит и оценка на Google Ads или Facebook Ads рекламен акаунт:   0 лв.

УПРАВЛЕНИЕ НА АКАУНТ

Създаване и пълна поддръжка на Google Ads или Facebook Ads реклама:

  • За малки и стартиращи бизнеси: 350 лв за създаване на рекламна кампания за първия месец и 200 лв такса управление за всеки следващ месец.
  • За корпоративни клиенти и онлайн магазини: 700 лв за създаване на рекламна кампания за първия месец и 400 лв такса управление за всеки следващ месец.
  • Бюджети над 3500 лв месечно: процент от бюджета. Свържете се с нас за индивидуална оферта. 

ЕДНОКРАТНО РЕШЕНИЕ

Конкретно решение за вашата Google Ads или Facebook Ads реклама. Включва създаване на рекламна кампания и разяснения (без включено управление):

  • За малки и стартиращи бизнеси: 350 лв.
  • За корпоративни клиенти и онлайн магазини: 700 лв.

Обадете се на +359 888958800 или попълнете формата:

Нашият екип