Google My Business – Гугъл Карта

Клиентите за нас:

Има ли Ви на картата на Google?

Google My Business картата е пряк път към първата страница на Google. Освен това е предпочитан метод за намиране на услуги и стоки при сърфиране през смартфон по време на придвижване.

Ако все още нямате представяне в Google My Business ще  се радваме да Ви помогнем. Това става с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Google My Business карта:
Регистрация – ние ще направим регистрация на бизнеса Ви в Google My Business

Настройки – ще направим всички индивидуални настройки на акаунта отразяващи спецификата на бизнеса Ви.

Препоръки – ще Ви дадем препоръки за развитие на акаунта и ревютата от клиенти.

Материали – ще публикуваме 2 материала за Вашия нов акаунт в Google My Business

210 лв

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата и ще обсъдим какво можем да направим за Вашия бизнес:

Вижте Google Ads реклама за онлайн магазин newderma.bg

1. Регистрация

Регистрираме бизнеса Ви в Google My Business.

2. Материали

Добавяме снимки, видео и материали към страницата.

3. Настройки

Правим всички необходими настройки.

4. Резултатът

Бизнесът е вече видим на картата на Google.

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Google My Business картата е пряк път към първата страница на Google. Освен това е предпочитан метод за намиране на услуги и стоки при сърфиране през смартфон по време на придвижване.

Ако все още нямате представяне в Google My Business ще  се радваме да Ви помогнем. Това става с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Има ли Ви на картата?

Защо да плащате за услуга, която яде от времето Ви за работа? Плащайки за нашата услуга Вие търсите не само качествено изпълнение и резултат, но и пестите време за основните си дейности. Ние прекрасно рабираме всичко това и се стремим да решаваме всички текущи проблеми и технически задачи своевременно без да отнемаме от Вашето време. Изключение правят случаите, когато е нужно управленско решение. Тогава подаваме сигнал към Вас и изчакваме одобрение за по нататъшни действия.

Пестим време

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Запомнете, че зад всяка фирма стоят личности и тяхната експертиза и опит. Казвам се Григор Йовов и обичам работата си. Аз съм основния изпълнител на Google AdWords проекти в Бизнес Тренд. Освен това съм бакалавър по маркетинг и имам редица сертификати по дигитален маркетинг, включително и курсове в световната платформа Udemy по темите на маркетинга и PPC рекламата. Обичам да общувам директно с клиентите ни, защото така се получава директна връзка между заданието, неговото изпълнение и целите на конкретния бизнес. Ето защо започвайки работа с нас ще може да говорите лично с мен и заедно да обсъдим най-добрите решения за Вашия конкретен случай.

Сертифицирани специалисти