По този проект предоставихме редица услуги в сферата на интернет маркетинга.

SEO (оптимизация за Google)– работихме по набавянето на качествени линкове и подобряването на Off Page факторите по оптимизацията на сайта.

SEO одит– направихме пълен преглед и анализ на сайта. Включително в двете големи направления на SEO- On Page и Off Page. Като същевременно дадохме препоръки и насоки за правилното развитие на сайта.

Facebook реклама– изградихме и поддържахме успешни реклами с уникални банери и внимателно таргетиране на подходящата за клиента аудитория.

Facebook игри– направихме няколко успешни игри с специализиран софтуер за Facebook игри и уникален дизайн на изображенията към игрите. Упражнихме пълен мониторинг и контрол до края на провеждане на игрите и извеждане на крайните резултати.

Facebook управление– управлявахме фирмената Facebook страница на клиента и я захранвахме с интересни материали и оригинален начин на показване на търговските оферти на клиента.

Google AdWords реклама– изградихме и поддържахме множество рекламни кампании и редица ключови думи с цялостен мониторинг и поддръжка на представянето на рекламите.

Освен всички гореизброени дейности допълнително сме популяризирали съдържание от сайта и офертите на фирмата в социални медии и други уеб сайтове.

 

 

 

Оценка
Дата
Тема
Seo оптимизация
Оценка
51star1star1star1star1star