Видео анимация – видео реклама

Клиентите за нас:

Струва си да бъдете в крак с времето - видео анимация за Вашия сайт!

Видео анимацията е вече неразделна част от маркетинга на фирмите държащи на имиджа си и иновативните решение. Освен престиж, тя носи усещане за професионализъм и обяснява много в малко време.

Все повече хора предпочитат да изгледат кратък видео клип за дадена фирма или услуга за да преценят дали това е тяхното решение.

Вече лесно може да се сдобиете с професионална видео анимация и за Вашия сайт. Това става с няколко клика като попълните формата по-долу или ни се обадите на +359 888958800

Видео анимация и реклама, цени:
Консултация – ще Ви консултираме за вариантите за най-добра видео анимация във Вашия случай

Скрипт –  ще Ви помогнем да създадете подходящ за видео анимация скрипт изхождайки от основната Ви идея

Дизайн  – ще Ви предложим варианти за дизайн отговарящ на посланието и фирмената Ви визия

Аудио – ще ви предложим няколко вариант за музикален фон на видеото. А ако искате ще вградим Ваше собствено аудио към видео анимацията

Ефекти –  ще накараме образите и текстовете във видеото да “оживеят” и да придадат емоция и характер на посланието Ви

FULL HD качество – всички наши видеа са с резолюция 1920 х 1080

  • цената е за минута видео и включва всички по-горе изброени услуги
240 лв

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата и ще обсъдим какво можем да направим за Вашия бизнес:

Портфолио Видео анимация

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Видео анимацията е вече неразделна част от маркетинга на фирмите държащи на имиджа си и иновативните решение. Освен престиж, тя носи усещане за професионализъм и обяснява много в малко време. Все повече хора предпочитат да изгледат кратък видео клип за дадена фирма или услуга за да преценят дали това е тяхното решение.

Актуално

Видео анимацията е вече неразделна част от маркетинга на фирмите държащи на имиджа си и иновативните решение. Освен престиж, тя носи усещане за професионализъм и обяснява много в малко време. Все повече хора предпочитат да изгледат кратък видео клип за дадена фирма или услуга за да преценят дали това е тяхното решение.

Актуално

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Консултация – ще Ви консултираме за вариантите за най-добра видео анимация във Вашия случай Скрипт – ще Ви помогнем да създадете подходящ за видео анимация скрипт изхождайки от основната Ви идея Дизайн – ще Ви предложим варианти за дизайн отговарящ на посланието и фирмената Ви визия Аудио – ще ви предложим няколко вариант за музикален фон на видеото. А ако искате ще вградим Ваше собствено аудио към видео анимацията Ефекти – ще накараме образите и текстовете във видеото да “оживеят” и да придадат емоция и характер на посланието Ви.

Процесът