SEO оптимизация за Google

Поради изчерпания ни капацитет услугата SEO оптимизация за предлага лимитирано. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите!

Клиентите за нас:

Вижте SEO кампанията за онлайн магазин newderma.bg

1. Ключови думи

Свръхконкурентна ниша – премахване на бръчки. Направихме одит и Инбаунд маркетинг план.

3. Клиентски център

Нашият клиентски център започна да отчита покачване в резултатите.

2. Copywriting & Link Building

Създадохме уникално SEO съдържание и започнахме изграждането на линкове към него.

4. Класиране в Google

Класирани сме не само на 1-во, но и на 2-рото място по търсене на „премахване на бръчки“. (първият резултат е реклама).
Какво включва SEO:
  • Цялостен SEO преглед на сайта – ще Ви изпратим доклад с подробни указания за необходимите промени по сайта. Специално написана за Вашия уеб сайт. Проверките се правят ръчно и с внимание за бизнес целите Ви.
  • Инбаунд маркетинг стратегия – забравете работата на парче! SEO отдавна не е само класиране, но и продажби. Ние ще фиксираме точките в интернет пространството, които носят клиенти и ще разположим вашето съдържание точно там където то ще Ви носи целеви трафик от потенциални клиенти.
  • SEO link building – веднага ще започнем изграждането на линк мрежа за важните стрници на сайта ви. Единствено и само white-hat методи и ръчна работа. Без линкферми и автоматизирани софтуери- собствена база от контакти.
  • Copywriting – ще създадем уникално висококачествено съдържание за сайта ви. То ще ни помогне да ви класираме по редица ключови думи и ще донесе полезност на посетителите ви.
  • Собствен клиентски център – 24/7 достъп до клиентски акаунт в нашия център за следене на резултатите. В него ще може да проследите класирането на отделните ключови думи във времето, както и класирането на топ конкурентите ви по същите думи.

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата и ще обсъдим какво можем да направим за Вашия бизнес:

Нашият екип

Защо да работите с нас?

Какво е важно за Вас и бизнеса Ви са първите неща за които ще говорим, когато се свържете с нас. Още с първия мейл или обаждане ще се убедите, че отделяме нужното време за всеки наш клиент. Ще Ви попитаме за Вашия бизнес, цели и предишен опит. Ще се постараем да вникнем максимално в целта на рекламата и заедно ще обсъдим най-добрите варианти на база 10 годишния ни опит с десетки клиенти.

Внимание

Ние предлагаме професионално обслужване на клиентите ни от 10 години и нямаме „по-важна работа“. Пазар на рекламни услуги е пренаситен от фирми и индивидуални изпълнители от всякакъв вид. Ние сме фирма с 10 години история на пазара и не сме спирали работа дори за един ден през цялото това време. Винаги сме тук и готови да помогнем, винаги има кой да поеме работата и никога няма да Ви изоставим посред нищото „защото е изникнално нещо друго“, работим с договори и законово нужното фактуриране, като държим на максималната прозрачност в бизнес отношенията ни. Искаме да променим значението на израза „българска работа“ от отрицателно към положително. Убедете се сами и ни потърсете!

10 години опит

Забравете работата на парче! SEO отдавна не е само класиране, но и продажби. Ние ще фиксираме точките в интернет пространството, които носят клиенти и ще разположим вашето съдържание точно там където то ще Ви носи целеви трафик от потенциални клиенти.

Класиране, продажби или и двете?

Защо да плащате за услуга, която яде от времето Ви за работа? Плащайки за нашата услуга Вие търсите не само качествено изпълнение и резултат, но и пестите време за основните си дейности. Ние прекрасно рабираме всичко това и се стремим да решаваме всички текущи проблеми и технически задачи своевременно без да отнемаме от Вашето време. Изключение правят случаите, когато е нужно управленско решение. Тогава подаваме сигнал към Вас и изчакваме одобрение за по нататъшни действия.

Пестим време

Комуникацията с нас е лека, защото работим бързо. След като сме уточнили подробностите по рекламата запретваме ръкави и веднага започваме работа. Отговаряме много бързо на всеки мейл или обаждане по телефон. Реагираме веднага при нужда от корекции по рекламата.

Бързина

Казвам се Григор Йовов и обичам работата си. Аз съм управител на фирмата и ръководител на SEO проектите. Имам 10 години, освен това съм бакалавър по маркетинг и имам редица сертификати по дигитален маркетинг, включително и курсове в световната платформа Udemy по темите на маркетинга и SEO. Обичам да общувам директно с клиентите ни, защото така се получава директна връзка между заданието, неговото изпълнение и целите на конкретния бизнес. Ето защо започвайки работа с нас ще може да говорите лично с мен и заедно да обсъдим най-добрите решения за Вашия конкретен случай.

Сертифицирани специалисти

Често задавани въпроси

Какво включва SEO?
Кога да очаквам резултати от работата?
Платена реклама в Гугъл или SEO?
Защо в SEO няма гаранции?

Харесва ли Ви какво правим? Попълнете формата, пишете ни на team@business-trend.net или ни се обадете на 0888958800: